Manden bag spejlet

og andre dødelige historier

Book Cover: Manden bag spejlet
Editions:Paperback (Danish) - 1. oplag
ISBN: 978-87-93162-13-6
Size: 148,00 x 210,00 mm
Pages: 174

Livets bane består af fortiden, nutiden og fremtiden. Manden bag spejlet og andre dødelige historier er en række skæbnefortælllinger, der tager dig med på en rejse fra før til nu og til det, der venter i en ukendt fremtid. Det er et kaleidoskop af sære, sjove og skæve historier om livet, døden og alt det midt imellem. Novellesamlingen er skrevet med glimt i øjet, men berører alligevel det dybe, det kærlige, det angstvækkende, det tragiske og gyset, der springer frem som en trold igennem et spejl. Har du brug for at smile og glemme alvoren for en stund, kan bogen varmt anbefales.

Pris kr. 99,00

Bogen kan bestilles i alle boghandlere og boghandlerportaler på internettet. Manden bag spejlet udkom den 13. maj 2016 som trykt bog, findes også som e-bog.

ISBN 978-87-93162-13-6

 

Lektørudtalelse:

Novellesamlingen har en fin rød tråd, hvor døden spiller en central rolle. Flere noveller er meget stærke og tragiske, eksempelvis "Filmen, der knækkede" og "Døden kommer sjældent forgæves. " Samlingens bedste novelle er "Rejsen til jorden", der på humoristisk vis bruger greb fra science fiction til at kommentere på det at være menneske. "

Kilde: DBC

Published:
Publisher: Skaarups Forlag
Editors:
Cover Artists:
Genres: