Tab og vind med samme krop – Super julegaveidé.

- inspireret af verdens sødeste slankekur

Book Cover: Tab og vind med samme krop - Super julegaveidé.
Editions:Paperback (Danish) - 1. oplag: kr 159,00
ISBN: 9788793162143
Size: 148,00 x 208,00 mm
Pages: 130

En humoristisk og motiverende bog om at være overvægtig og beslutte sig for at tabe sig, illustreret af tegneren Mads Byskov.

 

Bogen er fysisk tilstede i alle Arnold Busck butikker, samt flere andre kædebutikker, men kan også bestilles hos alle andre boghandlere samt boghandlerportaler, her et par direkte links:

 

Arnold Busck

Saxo

Gucca

Bog og Idé

William Dams Boghandel

 

Om bogen:

Forfatteren så et billede af sig selv, dagen efter sin 60 års dag, hvor det gik op for ham, at hans overvægt var gået for vidt. Han erkendte, at der skulle gøres noget ved det og påbegyndte en slankekur. På kort tid overraskes han af, at han faktisk begynder at tabe sig. Han er single, er på nippet til at opgive at møde en kæreste, men beslutter sig for at give dating en ny chance. Han bruger Tinder app'en og møder en kvinde, der bor 10.000 kilometer væk. Sød musik opstår, kærligheden vokser, der er erotiske undertoner, og en dag vover han sig ud i at sende hende et billede, velvidende, at hun er kræsen og går ind for sund kost og motion. For ikke at blive afvist på forhånd, gør han noget næsten utilstedeligt, han manipulerer et kropsbillede, så han ser slankere og sundere ud, end i virkeligheden. Nu er det et kapløb om tiden for at nå idealvægten, inden han skal møde hende. Men, når han det, og hvis han ikke gør, vil hun så afvise ham ved det første møde?

De sidste to kapitler i bogen handler mere generelt om kost, vitaminer og med henvisning til bøger og internetsider, hvor du kan hente inspiration for at tilegne dig et sundere liv.

Bogen er på 129 sider, illustreret af tegneren Mads Byskov. Omslaget er designet af grafikeren Vibe Ribergaard.