Hvis du vil udgive en bog

Hvis du vil udgive en bog, så indsend dit manuskript!

 

 1. Hvis du vil udgive en bog.

  Verdenen bugner af manuskripter til bøger. Måske vil du udgive en bog og har forsøgt at sende dit eget spændende og velskrevne manuskript til et af de mere etablerede forlag, men har fået det retur. Du har en lumsk fornemmelse af, at siderne ikke har været åbnet. Er det muligt, eller blot din fantasi, der spiller dig et puds. Hos Skaarups Forlag, der lige nu søger manuskripter, kan du være sikker på, at du ikke bliver overset i mængden. Er du forfatter og ligger inde med et spændende manuskript, er du velkommen til at indsende det til gennemlæsning. Gerne via mail. Det er ikke nødvendigt, at sende det i trykt form. Send dit manuskript, enten som et worddokument eller som pdf. Brug venligst dobbelt linieafstand og 2 centimeter margen på højre og venstre side.

 2. Hvem kan sende et manuskript?

  Alle kan sende et manuskript. Om du 15 år gammel eller 80. Hvis du har noget på hjertet og vil dele det med omverdenen, er der ingen grund til at tøve. Det er muligt, at du skal have gennemarbejdet dit manuskript mange gange, før det er lige i øjet. Mange forfattere, der får udgivet, har forsøgt gentagne gange før det lykkedes. Har du talent for at skrive, eller kan levere noget, som vi kan bidrage til at gøre bedre, er der ingen grund til at holde dig tilbage.

 3. Hvad slags bøger udgiver Skaarups Forlag?

  Alle, som udgangspunkt. Genren er i første omgang ikke det væsentlige. Om du skriver digte, noveller, romaner eller faglitteratur. Har du fat i noget, der fænger og fanger folks interesse, ud fra vores vurdering, er første skridt taget. Når det handler om skønlitterære udgivelser, er det vigtigt, at du har skrevet manuskriptet færdigt. Vi antager ikke manuskriptideer, eller hjælper til at “føde” bogen uden et rimelig færdigt manuskript.

 4. Hvor skal jeg vælge Skaarups Forlag?

 5. Skaarups Forlag er et mindre forlag med  færre driftsomkostninger end andre større forlag. Hermed er det muligt, at tilbyde forfatteren en fordelagtig kontrakt. Ofte vil du blive tilbudt en kontrakt, der giver en forholdsvis lille andel af salget, men da vi er et lille forlag, vil vi, som nævnt, kunne tilbyde dig bedre vilkår. Til gengæld vil du også få større medindflydelse og andel i markedsføringen af bogen.

 

Manuskript kan indsendes her:

manuskript@skaarupsforlag.dk