Udgivelser

I 2015 udkom bogen om udbryderkongen Carl August Lorentzen, der brød ud af Horsens Statsfængsel ved at grave en 2o meter lang tunnel under fængselsgården i Horsens Statsfængsel. Vælg i menuen ovenover og find ud af mere om bogen.

I forlængelse af bogen om udbryderkongen, barslede forfatteren Jan Patrick Skaarup med novellesamlingen Manden bag spejlet og andre dødelige historier. Læs mere om bøgerne ved at vælge i menuen ovenover.

Flere bøger er på vej, hold øje med Skaarups Forlag. Har du selv et manuskript, er du mere end velkommen til at indsende det/dem. Livet er for kort til for få bogudgivelser.

 

Anmeldelse af bog om Carl August Lorentzen:

Hej Jan Patrick

Jeg er lige blevet færdig med din bog. Det er en aldeles fortryllende bog. Jeg er helt forpustet efter at have været med Carl August på alle hans natlige togter. Det  opleves i bogen som om du følger ham dag for dag, ja time for time.

Han var et usædvanligt menneske, og jeg synes Piet Hein ser rigtigt. Carl August kunne være blevet en stor opfinder, som Piet Hein selv. Eller måske en fremgangsrig forsker. Mon ordet opgivelse og at give op fandtes i Carl August ordbog, jeg tror det ikke.

Niels Rod